SO

De leerlingen van de SO (Speciaal Onderwijs) afdeling zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. Wij bieden de leerlingen een breed onderwijsaanbod in een uitdagende en veilige leeromgeving. Hierbij sluiten we zo nauw mogelijk aan bij hun ontwikkelingsperspectief. Elke leerling heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden.
Wij werken aan ontwikkeling!

Onze School

De W.A. van Lieflandschool is gevestigd aan de Paterswoldseweg 131 in Groningen.
    In het gebouw, dat gelegen is aan de rand van het Stadspark, is de afdeling SO en een gedeelte van het VSO gevestigd.
    In een parkachtige omgeving gelegen en toch midden in de stad, vlak bij het hoofdstation en dicht bij de Ringweg heeft de school een prachtige huisvesting, en is goed bereikbaar.
    De afdeling VSO is gevestigd in de Bessemoerstraat vlak bij de wijk Paddepoel.